Offert

Varmt välkommen att kontakta oss för offert!

Projekterar du bullerskyddsskärmar? Är du byggherre, entreprenör eller projektledare och vill veta mer om vad vi kan erbjuda för just ditt projekt? Välkommen att kontakta oss för offert genom att maila oss.

Fyll i vår indata-fil

Det är många olika parametrar/indata som ska fram för att en beräkning ska kunna utföras. Det är utifrån denna fil vi sedan kan skapa beräkningar och offert. Vi uppskattar om ni har möjlighet att ladda ner denna excel-fil och fylla i den information som är aktuellt för just ert projekt.

Vi har i filen gjort ritningar och förklaringar för att underlätta så mycket som möjligt för dig som kund att fylla i denna.

Maila därefter över Indata-filen så går vi tillsammans igenom objektet innan vi påbörjar beräkningarna. Du kan bifoga den i formuläret här.

Kontakta oss för förfrågan och offert

Roland Johansson
Magnus Odart

Läs mer om våra produkter och projekt

Information

Vi har samlat informationsblad och monteringsanvisningar under fliken ”Nedladdningar” i menyn. De är i pdf-format och du kan enkelt ladda ner dem till din enhet. Monteringsanvisningarna finns dessutom på både svenska, engelska, tyska och litauiska.

Produkter

Vi har tagit fram ett patenterat fundament med många fördelar. Bland annat vår höga kapacitet på 4 till hela 15 fundament per timme, men också att ingen grävning, borrning, återfyllnad, packning, formsättning, gjutning eller svetsning krävs. Fundamenten kan även installeras när det är tjäle i marken och klarar de flesta markförhållanden. 

Projektgalleri

Vi har samlat många bilder i vårt projektgalleri på skärmar från våra projekt under åren. Kolla gärna igenom dem för att få en bild av vad vi erbjuder, eller för att hitta lite inspiration.

Vi har också en demofilm som tydligt beskriver och visar hur det går till när våra fundament och stolpar monteras.

Återförsäljare

Vi har en återförsäljare av fundament för bullerskärmar i Danmkark. Vi har också en återförsäljare för vägmärken här i Sverige. Du kan läsa mer om dessa genom knappen nedan. I Sverige och övriga länder där vi inte har återförsäljare säljer vi själva.

Besöksadress

TerraWing AB

Fakturaadress

TerraWing AB

Kontor Mariestad

TerraWing AB

Lageradress

Runes Svets i Mariestad AB